Köpvillkor


1. Allmänna villkor

Dessa villkor gäller för alla inköp och avtal du gör på 365games.se.

Agree är tillämplig så länge din beställning är under kontroll eller slutförd.

Alla spelkoder du får via 365games.se är unika och oanvända.

Genom att beställa objekt på denna sida godkänner du villkoren nedan.

1.1 Reservation av innehåll

365games.se förbehåller sig rätten att avsluta en försäljning om artikeln tas bort från sortimentet. 

Vi reserverar också rätt stavfel på denna webbplats.

365games.se förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.


2. Betalningsvillkor

Betalning på 365games.se kan göras med kortbetalning (Visa eller Mastercard) eller via PayPal,

Om du är under 18 år kan du bara handla om du har ett eget betalkort (betalkort) som kan användas för det.

Alla licenskoder som säljs av 365games.se kan användas i Norge och övriga världen.

2.2 Kortbetalning – enkelt och säkert

Vi erbjuder våra kunder att direkt betala med kreditkort. Vi förbehåller oss rätten att neka köpet om vi anser att kortet är ogiltigt, betalningen är inte auktoriserad eller köpeskillingen är inte tillgänglig för debitering. Vi laddar kortet när produkten levereras vilket kan ta från 1 minut till 15 minuter. Däremellan kommer betalningen att vara "reserverad". I fall vi misslyckas med att leverera produkten, kommer vi att återbetala beloppet back.

Efter att du har valt att betala ditt köp med kortbetalning drar vi beloppet från ditt konto via en säker betalningsterminal.

Vi accepterar köp med Visa, Mastercard och Maestro.

2.3 PayPal

Vi erbjuder våra kunder att direkt betala online via PayPal. Du kan välja att använda PayPal eller kredit-/betalkort. Vi förbehåller oss rätten att neka köpet om kortet/kontot är ogiltigt, om köpeskillingen inte är tillgänglig för debet eller vårt bluffverktyg upptäcker oegentligheter på ditt PayPal-konto.


3. Leveransvillkor

3.1 Beställa bekräftelse

När vi har fått din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-post inom en kort tid. Det finns information om din beställning.

Always kontrollera din bekräftelse och kontakta kundtjänst omedelbart om något är oklart.

Om du vill ändra en beställning i efterhand, kontakta kundtjänst med din fråga så hjälper vi dig!

På redan levererat byte gäller särskilda villkor för ångerrätten nedan.

3.2 Leveranstid

Förväntad leveranstid kan variera från produkt till produkt. Om inte annat anges är leveranstiden vanligtvis 15 minuter från när du köper den. Produkter förbeställda levereras så snart vi har fått varan i lager från leverantören. Detta händer vanligtvis på dagen för lanseringen. I annat fall levereras produkten så snart som möjligt.

3.3 Leveransförsening

Although vi gör vårt yttersta för att leverera vad som beställs vid den utlovade tiden kan fel uppstå. Om leveransen är försenad från det som utlovas, kontakta oss genast så att vi kan undersöka varför leveransen försenar. Om du vill avbryta en försenad produkt, kontakta kundtjänst. Vi kontaktar dig om leveransen är försenad och håller dig informerad på vägen.

3.4 Leverans

Alla leveranser av digitala spelkoder kommer att göras synliga på din användarprofil på 365games.se och en orderbekräftelse skickas också på den e-postadress du angav i kassan. Se alltid till att du har angett rätt e-postadress innan du bekräftar din beställning. Om du har angett en felaktig e-postadress vänligen kontakta oss på chatten och vi hjälper dig gärna.


4. Ångerrätt

Under returlag gäller ingen återkallelserätt vid köp av digitala spelkoder och nedladdning av produkter, eftersom det är en produkt som till sin natur inte kan returneras. I teorin kan en digital produkt säljas på eller användas vid ett senare tillfälle. Men vi gör några undantag från produkter vi säljer mycket av.

Om det finns en produkt vi säljer mycket av, kan vi ta denna produkt i gengäld och sälja den vidare åt dig. Detta kan ta upp till 3-7 dagar och vi håller dig uppdaterad på vägen. Om koden löses in är det inte möjligt att återbetala eller annan ersättning. Vänligen kontrollera med oss på chatten om vi tillåter att produkten du har köpt från oss ska retunert.

I de fall där vi inte kan leverera din beställning på grund av fel kommer vi att återbetala det belopp som inte kunde levereras. Ingen återbetalning utfärdas på grund av ett tekniskt fel i spelet och spelet inte uppfyller dina förväntningar eller systemkraven var inte uppfyllda. Dessutom kommer ingen återbetalning att betalas ut om tillverkaren av någon anledning beslutar att byta språk eller regionala begränsningar. 365games.se kan inte hållas ansvarig för eventuella ändringar eller händelser som gjorts i spelet eller på speltjänsten efter att köpet var klart.

4.1 Garanti 

Vi garanterar att alla spelkoder du köper på 365games.se kommer att fungera i 2 år från den dag du köper dem. Skulle spelet plötsligt försvinna från spelet i ditt bibliotek eller vara ogiltigt, kommer vi att erkänna det utan kostnad eller återbetala dina pengar tillbaka. Kontakta Kundtjänst för ytterligare instruktioner.


5. Integritet och sekretess

Vi samlar inte in personuppgifter om dig när du besöker denna webbplats. Informationen i kassan kommer att lagras i vår databas för att hantera din beställning. Ingen information om dig kommer att skickas till tredje part.

5.1 Policy för e-post

När du köper något från 365games.se godkänner du att du får e-post och nyhetsbrev från oss. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.


6. Företagsinformation

365games.se

E-post: support@365games.se
Infomax AS,
Madlaveien 89,
4009 Stavanger,
Norway.

Vårt centralt register är NO 921-313-683 VAT.